College Uddannelsen Bolig Tilmelding FAQ Kontakt En dag i stalden

Bolig

Studiemiljø med mange sociale arrangementer

Når du begynder på Danish Horse College flytter du ind på Campus Djursland, uanset hvilken uddannelse du går på. Grenaa er Djurslands største og vigtigste uddannelsesby. Grenaa er en mellemstor provinsby med gode tog- og busforbindelser til Aarhus.

På Campus Djursland lægges stor vægt på det sociale liv, så vi har et godt miljø at færdes i, der afholdes sociale arrangementer året rundt og der er masser af velkomstarrangementer, så du lærer de andre elever på Campus at kende.

Fuld kost og logi med i prisen. Morgenmad og aftensmad spiser du sammen med de andre elever og du smører selv en madpakke til at tage med, eller du spiser på Campus.

Værelset er ikke møbleret. Alle værelser har eget bad og toilet. Der er fællesområder med TV og en spisesal med plads til fælles aktiviteter. På Danish Horse College bor man 2 på hvert værelse. 

Du kommer til at bo i omgivelser, der indbyder til lange hyggelige ture på hesteryg. Området omkring Rideskole og Campus er meget naturskønt tæt på både skov, strand og hede. Rideskolen ligger kun 2,5 kilometer fra Campus, så din hest er kun en kort cykeltur væk.